PSA: Druga sezona Dirty John končno pade na Netflix jutri !!

Po letu in pol čakanja jutri na Netflixu končno izide drugi del antologije Dirty John, The Betty Broderick Story. Preden začnete mrzlično osveževati svojo domačo stran Netflix, je tu čas za izdajo druge sezone Dirty John po vsem svetu.

ali je normalno, da se dekle drži s prstom

Poleg tega je seveda potreben iztek vsega, o čemer bo serija govorila.



Umazani John, antologija, Zgodba Betty Broderick, druga sezona, čas izdaje, datum, Netflix, napovednik

prek Netflixa



Druga sezona umazanega Johna govori o resnični zgodbi Betty Broderick in eni najbolj kontroverznih ameriških zakonskih zvez

Pravi zločin je dramatizirana različica resničnih dogodkov v razmerju ločenega para Dan in Betty Broderick. Dan je bil odvetnik in par si je skupaj delil pet otrok. Leta 1983 je Betty svojega moža obtožila, da je imel zvezo s svojo mnogo mlajšo asistentko Lindo Kolkena.

Dve leti kasneje se je Dan Broderick preselil iz družinskega doma, da bi živel z Lindo. Betty je njihove otroke pustila enega za drugim na njegovem pragu, dokler ni imel skrbništva nad vsemi petimi.



Ločitev je bila dolga in težka, primer pa je odšel na sodišče. Broderick proti Brodericku je postala ena najbolj kontroverznih ločitev v zgodovini ZDA. Ločitev para je postala uradna leta 1989, Dan pa se je istega leta poročil s svojo asistentko Lindo. Sedem mesecev po poroki Dana in Linde je Betty ukradla ključ njunega doma in jih oba ustrelila.

Umazani John, antologija, Zgodba Betty Broderick, druga sezona, čas izdaje, datum, Netflix, napovednik

prek Netflixa

Tu je čas za izdajo druge sezone Dirty John na Netflixu po vsem svetu:

Nova serija se na Netflixu globalno lansira 14. avgusta 2020. To je jutri! Čas izdaje druge sezone Dirty John je natanko minuto čez polnoč PT. To pomeni, da je približno naslednji časi izdaje po vsem svetu:



• 01:01 MST (ZDA)

kaj pravi naročilo pijače o vas

• 02:01 CST (ZDA)

• 03:01 EST (ZDA)

• 8:01 GMT (Združeno kraljestvo)

• 9:01 po srednjeevropskem času

• 10:01 EET (vzhodna Evropa)

• 16:01 AVGUST (Avstralija zahod)

• 17.31 po ACST (osrednja Avstralija)

• 18:01 AEST (vzhodna Avstralija)

8/2 (2 + 2) odgovor

Ampak drži se! Ti časi niso vedno natančni, zato brez panike, če je ni točno ob pravem času.

Vmes si oglejte napovednik za novo sezono tukaj:

Umazani John: Zgodba Betty Broderick bo na Netflixu na voljo od 14. avgusta. Za vse najnovejše novice o Netflixu, kapljice in meme kot je Sveta cerkev Netflix na Facebooku.

Sorodne zgodbe, ki jih priporoča ta pisatelj:

• Če vam je všeč Prodaja sončnega zahoda, boste všeč novi Netflixovi seriji Million Dollar Beach House

To je vse, kar vemo o novi srhljivi drami Netflix 'Ratched'

• Uvrščeni: najuspešnejši prodajalci agentov Sunset glede na provizijo, ki jo zaslužijo